Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικές πορείες σε Παγκράτι και Δάφνη - Συνελήφθη ειδικός φρουρός που έβγαλε όπλο σε διαδηλωτές


Συνελήφθη ειδικός φρουρός, ο οποίος έβγαλε όπλο σε αντιφασιστική προσυγκέντρωση στην πλατεία Καλογήρων, στην αφετηρία των λεωφορείων στη Δάφνη. 


Εκατοντάδες διαδηλωτές ανασυντάχθηκαν και πραγματοποιούν πορεία στην περιοχή. Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας περισσοτέρων από 300 αντιφασιστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επί της οδού Φιλολάου, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με οδηγό της ΕΘΕΛ, ο δράστης επέβαινε σε μοτοσικλέτα και προσέκρουσε σε λεωφορείο όταν διαδηλωτές τον καταδίωξαν. Εκείνος κατέφυγε σε παρακείμενο εστιατόριο.

Στη συνέχεια, οι αντιφασίστες ζήτησαν από αστυνομικούς να τον συλλάβουν. Μετά από ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του. Δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν τη μηχανή του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο ειδικός φρουρός συνοδευόταν από έναν άλλο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός και διέφυγε μόλις ξέσπασε το επεισόδιο.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στο παρελθόν σε συγκέντρωση υπέρ των καταλήψεων στο Αιγάλεω, όπου είχε συλληφθεί αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.


Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...