Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

2 VIDEOS - Αφιερωμένο στην Μέρκελ το τελευταίο τραγούδι του Π. Φύσσα

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ήταν η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ του στο Facebook


Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ήταν η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ του στο Facebook ο άτυχος Πάυλος Φύσσας που έπεσε νεκρός λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αμφιάλη από μαχαιριά ακροδεξιού.

Στις 29 Αυγούστου, ο 34χρονος, γνωστός στο χώρο της ραπ μουσικής ως Killah P και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έγραφε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι το βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι θα ήταν έτοιμο σύντομα, ωστόσο, τους έδινε μια «γεύση» από τη νέα του δουλεία με ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube.

Ο Παύλος Φύσσας ως δημιουργός έγραφε αντιφασιστικούς στίχους και συμμετείχε σε αρκετά σχήματα αλλά και project.

Στο κομμάτι «Angela Merkel», ο Πάυλος Φύσσας εκφράζει με τους στίχους του την οργή και την αγανάκτηση προς την πολιτική λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας όχι και τόσο... «κομψά» λόγια για τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

«Όταν βαριέμαι σκέφτομαι εσένα μωρό μου Μέρκελ», ακούγεται να λέει ο ράπερ στην αρχή του τραγουδιού και συνεχίζει καλώντας την να... γυρίσει πίσω γιατί, όπως λέει, δεν αντέχει άλλο μακριά της...

Σημειώνεται ότι ο Πάυλος Φύσσας είχε συμμετάσχει σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hip hop σκηνής, είχε εμφανιστεί σε μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας. Η μουσική του διαδρομή βασίζεται στη μη δισκογραφική κουλτούρα, ενώ οι στίχοι και τα τραγούδια του διαδόθηκαν μέσω του Διαδικτύου.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...