Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Βράζει» η Ελλάδα από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα- Συγκεντρώσεις το απόγευμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα κατά της Χρυσής Αυγής

Οργισμένες αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γ.Ρ. ο οποίος φέρεται να είναι -όπως ομολόγησε ο ίδιος- μέλος της Χρυσής Αυγής, με αρκετές διαδηλώσεις να έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη.


Η οργή που επικρατεί στην κοινωνία είναι διάχυτη, ενώ τα social media έχουν πάρει «φωτιά» από χρήστες οι οποίοι καταδικάζουν το αποτρόπαιο έγκλημα του 45χρονου.

Ηδη, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση από τα συνδικάτα Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:30 στη Νίκαια, ενώ παράλληλα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στις 18:00 στο Κερατσίνι.

Παράλληλα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 στη Θεσσαλονίκη στη Ροτόντα, στη Μυτιλήνη θα γίνει στις 18:00 στην πλατεία Σαπφούς, στην Πάτρα αναμένεται να καθοριστεί απογευματινή συγκέντρωση για την δολοφονία, στην Κοζάνη θα γίνει συγκέντρωση στις 19:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ τέλος στην Κομοτηνή η πορεία θα γίνει στις 18:00 στο κέντρο της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...