Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ): Δεν θα ανεχθούμε μαχαιροβγάλτες νεοναζί

Για προσχεδιασμένη επίθεση έκανε λόγο το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου


«Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, διότι έχει φτάσει η Χρυσή Αυγή να στέλνει ομάδες δολοφόνων με μαχαιρια απροκάλυπτα». Με τα λόγια αυτά ο Πέτρος Κωνσταντίνου στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ περιέγραψε τη σκληρή πραγματικότητα που αναδεικνύεται από τη σημερινή δολοφονία του 34χρονου. 

«Δεν ζητάμε απλά να τιμωρηθεί ο δράστης, καλούμε τη νεολαία, το εργατικό κίνημα και τους πολίτες σε μαζική παρουσία στον τόπο του εγκλήματος σήμερα το απόγευμα, διότι πλέον δεν ανεχόμαστε την πλήρη ασυλία της Χρυσής Αυγής» τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι απλά άλλο ένα κόμμα και τα μέλη της να είναι μαχαιροβγάλτες».

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, συντονιστής της κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό, και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δήλωσε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός στην καφετέρια, απλώς υπήρχε μία παρέα με αντιφασίστες και τους περίμεναν έξω περίπου 40 άτομα της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, τόνισε ότι όταν σημειώθηκε η επίθεση, υπήρχε παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ. Είπε ακόμα ότι δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, αλλά επρόκειτο για οργανωμένη κινητοποίηση της Χρυσής Αυγής και των ομάδων της σε Πειραιά και Πέραμα, σημειώνοντας ότι είναι η ίδια ομάδα που επιτέθηκε προ ημερών στα μέλη του ΚΚΕ:«Δεν ήταν καθόλου τυχαίο περιστατικό, ήταν οργανωμένο, ήρθανε με εξοπλισμό, μαυροντυμένοι και με γάντια, δεν ήταν ένα τυχαίος διαπληκτισμός».

Τέλος ο κ. Κωνσταντίνου προειδοποίησε για τη στάση που θα κρατήσουν από εδώ και στο εξής τα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς:«Απο εδώ και πέρα δεν θα ανεχτούμε τίποτα. Θα είναι πολύ δυναμικές οι αντιδράσεις μας και το δηλώνουμε ευθέως. Δεν θα ανεχτούμε σε καμία γειτονιά νεοναζί, ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά και επιτέλους πρέπει όλοι να πάρουν θέση πάνω σε αυτό το ζήτημα και να τοποθετηθούν» κατέληξε ο κ. Κωνσταντίνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...