Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη τριών νεαρών Ελλήνων για διαρρήξη στην Ηλιούπολη

Συνελήφθησαν στις το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών, οι οποίοι... λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να εισέλθουν σε μονοκατοικία στην περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.


Ειδικότερα, στις 12-12-2013 το μεσημέρι, οι συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμα 28χρονο ημεδαπό συνεργό τους που αναζητείται, εισήλθαν σε μονοκατοικία ιδιοκτησίας ημεδαπής στην περιοχή. Κατά τη δράση τους έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο, οι δράστες επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν συγκρούστηκαν με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το όχημά τους να ακινητοποιηθεί και οι δράστες να επιχειρήσουν να διαφύγουν πεζοί. Οι τρεις από τους δράστες προέβαλαν αντίσταση αλλά συνελήφθησαν στο σημείο, ενώ ένας διέφυγε και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι συλληφθέντες, λίγο πριν τη σύλληψή τους, είχαν παραβιάσει την πόρτα εισόδου οικίας στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφού εισήλθαν σε αυτή ερεύνησαν το χώρο και αφαίρεσαν κοσμήματα.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στους χώρους όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...