Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά του Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου, σε διάφορες περιοχές της χώρας, πραγματοποίησε σήμερα ανάλογους ελέγχους στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά του Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή. 


Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (24) καταστήματα και επιχειρήσεις της Κεντρικής Λαϊκής Αγοράς, καθώς και στη Μαρίνα Ζέας, το Πασαλιμάνι, την Πειραϊκή κλπ.
Από τους ελέγχους αυτούς βεβαιώθηκαν συνολικά παραβάσεις σε εννέα περιπτώσεις και ειδικότερα:
  • σε δύο περιπτώσεις διοικητικές παραβάσεις για μη επίδειξη βιβλίων φορολογικού μηχανισμού (ταμειακών μηχανών),
  • σε τρεις περιπτώσεις παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων και
  • σε τέσσερις περιπτώσεις παραβάσεις για ανασφάλιστη εργασία.
Οι έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) 
11012@hellenicpolice.gr, προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια, που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...