Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο δήμος Πειραιά απαγόρευσε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Απαγορεύτηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο, διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά.


Ο δήμος δεν επέτρεψε τη διανομή των τροφίμων, με το αιτιολογικό ότι δεν έχει ζητηθεί άδεια κατάληψης χώρου. Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ήδη από το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, απέστειλε σχετική επιστολή στον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά.


"Επειδή πληροφορούμαστε ότι διάφοροι σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου, αλλά και να ζητούσε δεν θα ελάμβανε από τη δημοτική αρχή για τέτοια χρήση που βάζει σε μια διαδικασία ντροπής συνανθρώπους μας που υποφέρουν", τόνιζε μέσα από την ανακοίνωση ο κ. Μιχαλολιάκος.

Επίσης, ο δήμαρχος Πειραιά ζητά τη συνδρομή από την ΕΛ.ΑΣ, "ώστε να μην υλοποιηθούν τέτοιες παράνομες δράσεις και παράλληλα σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις, φορείς δημοτικούς χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της πλατείας Δημοτικού Θεάτρου για να στήσουν "πανηγύρι" διανομής τροφίμων και άλλων ειδών με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας".

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε κι εκείνη με τη σειρά της ανακοίνωση, στην οποιά ανέφερε τα εξής: "Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη. Πόσο μάλλον την περίοδο των εορτών.

Την ίδια ώρα που οι υποτελείς ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον θάνατο, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...