Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μπαράζ εμπρησμών σε ΑΤΜ τραπεζών

Τέσσερα ΑΤΜ τραπεζών παραδόθηκαν στις φλόγες την προηγούμενη νύχτα, σε Γέρακα, Μεταμόρφωση, Ν. Χαλκηδόνα και Πατήσια. Δύο από αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς. Οι εμπρηστικές επιθέσεις καταγράφηκαν από τις 02:40 έως τις 04:07 τα ξημερώματα.


Η αρχή έγινε στις 02:50 στη συμβολή των οδών Αγ. Νεκταρίου και Διαγόρα στον Γέρακα. Άγνωστοι πυρπόλησαν ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, που ήταν εγκατεστημένο έξω από σούπερ μάρκετ. 

Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην οθόνη και το πληκτρολόγιο του μηχανήματος. Στις 03:25, στόχος έγινε ΑΤΜ της Πανελλήνιας Τράπεζας στην οδό Γ. Παπανδρέου 100 και Παπαδιαμάντη στη Μεταμόρφωση. Το μηχάνημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Βρέθηκαν υπολείμματα από σφουγγάρι εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα τζακιού. 

Στις 03:50 στην οδό Αχαρνών 467 στη Ν. Χαλκηδόνα, πυρπολήθηκε ΑΤΜ της EUROBANK, που ήταν εγκατεστημένο έξω από σούπερ μάρκετ. Προκλήθηκαν ζημιές στην οθόνη και στην έξοδο των χρημάτων. 

Η τελευταία εμπρηστική επίθεση καταγράφηκε στις 04:07 στην οδό Αμυκλών 1 στα Πατήσια. Στόχος ΑΤΜ της EUROBANK έξω από σούπερ μάρκετ. Και αυτό το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών καταστράφηκε ολοσχερώς. Οι εμπρηστικές επιθέσεις με στόχους ΑΤΜ τραπεζών πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...