Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

4η Μεγάρων Γη 6,7,8,9 Σεπτέμβρη στα Πευκάκια

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ''Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ'' διένειμαν το διαφημιστικό έντυπο της 4ης Μεγάρων Γη στα διόδια της Ολυμπίας Οδού στην Ελευσίνα.

Επίσης την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έγινε στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο η ενημέρωση των εκθετών και η κλήρωση των περιπτέρων της έκθεσης.

Η ταυτότητα της Μεγαρικής Γης προβάλλεται για 4η συνεχή χρονιά στις 6,7,8,9 Σεπτέμβρη στα Πευκάκια. Η πολυεκδήλωση Μεγάρων Γη προετοιμάζεται να δεχθεί και φέτος πλήθος επισκεπτών, σχεδιάζεται δε η φιλοξενία 120 και πλέον εκθεσιακών περιπτέρων για την προβολή και προώθηση φημισμένων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τεχνημάτων. Επίσης οργανώνεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Η γιορτή τοπικής ανάπτυξης προσπαθεί να δημιουργήσει μια μόνιμη επικοινωνία για να φέρει κοντά τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων με την τουριστική αγορά και την γνωριμία των καταναλωτών της πόλης μας καθώς και των επισκεπτών της, με τα ποιοτικά παραδοσιακά φημισμένα προϊόντα μας.

Στόχοι της Γιορτής Τοπικής Ανάπτυξης είναι :
• η προβολή της ταυτότητας της πόλης μας & της περιοχής μας,
• η ενεργοποίηση των συντελεστών της διαδικασίας τοπικής ανάπτυξης, και
• η προώθηση των τοπικών μας προϊόντων
από εμάς τους ίδιους αλλά και από άλλους καταναλωτές & επισκέπτες.

Η έκθεση θα γίνει στα Πευκάκια, από την είσοδο της πόλης (Φόρος) έως το Μουσικό Όμιλο. Τα περίπτερα θα στηθούν στη μέση του δρόμου ο οποίος για 4 ημέρες θα είναι κλειστός, και όλη η περιοχή θα είναι στη διάθεση της έκθεσης και των επισκεπτών της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...