Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβασιούχοι Δήμου Ωρωπού: «Ευχαριστούμε Δήμαρχε»

Μετά από νέα δικαστική μάχη και την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκου έγινε δεκτή για ακόμη μια φορά η προσωρινή διαταγή των  19 συμβασιούχων, που έχουν κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία τους δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού έχει δείξει ιδιαίτερη μέριμνα για το θέμα από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων προασπίζοντας το δικαίωμα τους για εργασία, ώστε να συνεχίσουν προσφέρουν τις χρήσιμες υπηρεσίες τους στον τομέα των αρμοδιοτήτων τους.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης οι 19 Συμβασιούχοι του Δήμου Ωρωπού με νέα επιστολή τους ευχαριστούν προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο για την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίες τους αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν καθοριστική τη συμβολή του κ. Οικονομάκου και σημειώνουν στην επιστολή τους τα εξής:

«Ευχαριστούμε προσωπικά για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο γιατί βρίσκεται έμπρακτα δίπλα μας από το πρώτο κιόλας λεπτό, στον δίκαιο αγώνα για εργασία και προσφορά. Σήμερα που οι δυσκολίες συνεχώς αυξάνονται, η ανεργία πιέζει ασφυκτικά κάθε νοικοκυριό και οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, είμαστε τυχεροί που ο Δήμαρχος Ωρωπού είναι γνήσιος συμπαραστάτης και σύμμαχός της δικής μας επιβίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...