Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γλυφάδα: Τον έσπασαν στο ξύλο επειδή ζήτησε απόδειξη


Μια καταγγελία που σοκάρει έκανε ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος μαζί με τρεις φίλους του δέχθηκε επίθεση από υπευθύνους μπαρ στη Γλυφάδα, καθώς έκανε το "έγκλημα" να ζητήσει απόδειξη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, βρισκόταν μαζί με τρεις φίλους του σε γνωστό μπαρ για να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή.

Όταν ζήτησαν λογαριασμό, η σερβιτόρα του είπε ότι έπρεπε να πληρώσουν 157 ευρώ, ποσό που τους φάνηκε υπερβολικό. Ζήτησαν απόδειξη, την οποία όμως δεν τους έδωσαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση με τον ιδιοκτήτη.

Ο καταγγέλλων, είπε ότι αυτός και οι φίλοι του είχαν πιει λίγα ποτά και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να πληρώσουν αυτό το ποσό. Τελικά πλήρωσαν και βγήκαν έξω, όπου σύμφωνα με την καταγγελία του 39χρονου, που δηλώνει χειρούργος, τους περίμενε ο ιδιοκτήτης, αλλά και μοτοσικλετιστές, που έφτασαν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Ο ιδιοκτήτης τον ρώτησε αν πλήρωσε τον λογαριασμό και ο καταγγέλλων ζήτησε και πάλι απόδειξη, για να λάβει την απάντηση "ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Δεν δίνω αποδείξεις".

Μάλιστα, αφού ο ιδιοκτήτης του είπε ότι "δεν θα ξαναχειρουργήσει", ακολούθησε επίθεση από "φουσκωτούς", οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον 39χρονο και τους φίλους του, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως ιδιοκτήτη, επικοινώνησε με τον σταθμό και είπε ότι ο πελάτης του απειλήθηκε από τον 39χρονο πελάτη, ο οποίος κατανάλωσε πολλά περισσότερα ποτά από όσα παραδέχεται. Επέμεινε, μάλιστα ότι το μπαρ εξέδωσε κανονικά αποδείξεις και διέψευσε ότι υπήρξε επίθεση από μοτοσυκλετιστές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...