Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Καλλιστεία μοτοσικλέτας Harley Davidson στο Μαρούσι

Ένα πρωτότυπο απόγευμα Κυριακής απόλαυσαν περισσότεροι από 2.500 θεατές και λάτρεις της μοτοσικλέτας Harley Davidson, στην ετήσια εκδήλωση Bike Show, που διοργάνωσε στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του κα Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Βασίλης Κόκκαλης.

96 πανέμορφες, απαστράπτουσες μηχανές Harley Davidson επέδειξαν τα κάλλη τους στο πολυπληθές κοινό, αλλά και ενώπιον κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη των τριών καλύτερων ανά κατηγορία, καθώς υπήρχαν 10 κατηγορίες ανάλογα με το μοντέλο και τον τρόπο μετατροπής της μηχανής.

Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοργανωτές και τα μέλη της Λέσχης και να τους συγχαρεί για τη διοργάνωση αυτού του διαφορετικού show, που προσέφερε ψυχαγωγία σε χιλιάδες θεατές.

Υπό τους ήχους ζωντανής Rock μουσικής, απονεμήθηκαν 32 βραβεία από την κριτική επιτροπή,τρία βραβεία σε κάθε κατηγορία και ένα για την καλύτερη μηχανή του show, καθώς και ένα βραβείο με ψήφο κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...