Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης

Κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Λόγω συγκέντρωσης υδάτων, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην υπόγεια διάβαση στην διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Σπύρου Λούη στο ύψος του ΟΑΚΑ, όπου «εγκλωβίστηκαν» τρια αυτοκίνητα.

Επίσης, με δυσκολία εξελίσσόταν η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισού, στην Αττική Οδό και σε άλλους δρόμους. Η Πυροσβεστική δέχθηκε πέντε κλήσεις για απάντληση υδάτων στη περιοχή του Χαλανδρίου, μία στην Αγία Παρασκευή και δυο στο Ιλιον.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε συνολικά 25 κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια σπίτια και καταστήματα, οι περισσότερες απο τις οποίες ήταν στο Χαλάνδρι

Αστατος ο καιρός

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Στερεά, την Εύβοια, τη Νότια Θεσσαλία, την Ανατολική Πελοπόννησο και τα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης, περιμένουν και την Τρίτη οι μετεωρολόγοι.

Από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού και βελτίωση από το βράδυ αναμένεται αύριο στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς, και από το μεσημέρι βόρειοι, βορειοανατολικοί έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...