Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν εξέταση μαστογραφίας σε ανασφάλιστες γυναίκες στην Παλλήνη.


Δωρεάν εξέταση μαστογραφίας σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες παρέχουν ο Δήμος Παλλήνης, ως μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι». Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας. Οι άποροι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας εξαναγκάζονται να παραμελούν την υγεία τους με επιπτώσεις πολλές φορές μη αναστρέψιμες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος παρέχει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9:00πμ έως τις 2:00μμ με έναρξη την 4η Οκτωβρίου 2012 τον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του για εξέταση των άπορων και ανασφάλιστων γυναικών ηλικίας 40-69 ετών και σε όσες πληρούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού τους ως υψηλού κινδύνου (κυρίως θετικό οικογενειακό ιστορικό).
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο μαστού.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες στα Δημοτικά ιατρεία Παλλήνης (τηλ. 210 6668888 ) & στο γραφείο Αντιδημάρχου κας Ειρήνης Κουνενάκη (210 6604638 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...