Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

''Ένα πακέτο Ελλάδα'' με τον Ηπειρώτη Τάσο Κατοπόδη στη Γλυφάδα

''Ένα πακέτο Ελλάδα''. Συναυλία έντεχνου και λαικού τραγουδιού με το μουσικό συγκρότημα του Ηπειρώτη μουσικού και τραγουδιστή Τάσου Κατοπόδη, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 21.30' στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, απέναντι από το παλιό Δημαρχείο.

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2012 του Δήμου Γλυφάδας, με τίτλο ''Ένα πακέτο Ελλάδα'', διοργανώνεται Συναυλία έντεχνου και λαικού τραγουδιού με το μουσικό συγκρότημα του Ηπειρώτη μουσικού και τραγουδιστή Τάσου Κατοπόδη, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 21.30' στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, απέναντι από το παλιό Δημαρχείο, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

''Ένα πακέτο Ελλάδα'' και ''Ένα μπουκέτο τραγούδια'', από το ελληνικό ρεπερτόριο, που μιλούν για την Ελλάδα και τα συναισθήματα της ελληνικής λαικής ψυχής, αλλά και δημιουργίες του Ηπειρώτη, από την Πρέβεζα, τραγουδιστή- τραγουδοποιού Τάσου Κατοπόδη, σε μιά μοναδική συναυλία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας.

Ο Δήμος Γλυφάδας επέλεξε τον ανοιχτό χώρο της 3ης μαρίνας Γλυφάδας δίπλα στο παλιό Δημαρχείο, με είσοδο ελεύθερη για όλους, για να χωρέσουμε όλοι μας και να απολαύσουμε και γευτούμε μια κατάθεση ψυχής του Τάσου Κατοπόδη ανάμεσα στο κύμα και τις μελωδίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...