Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

"Μπράβοι τοκογλύφων έσφαξαν σε ξενοδοχείο Ροδίτη επιχειρηματία"

Σικάγο θύμιζε χθες το απόγευμα η περιοχή του Λαγονησίου μετά το μαφιόζικο «χτύπημα» σε βάρος πασίγνωστου Ροδίτη επιχειρηματία, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr- είχε δανειστεί το ποσό των 750.000 ευρώ με τοκογλυφικούς όρους.

Ο επιχειρηματίας, βρέθηκε από τη σύζυγό του, μέσα σε μία λίμνη αίματος σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λαγονήσι. Οι μπράβοι τον μαχαίρωσαν και με διακριτικότητα έγιναν άφαντοι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, σε σοβαρή κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το συμβάν εκτυλίχθηκε στο Grand Resort. Η zougla.gr επικοινώνησε με τον Γενικό Δ/ντη, κ. N. Τζήμα, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το «χτύπημα» έγινε στην ξενοδοχειακή του μονάδα.

Το χρέος και το ραντεβού

Οι τοκογλύφοι τον είχαν προειδοποιήσει εδώ και καιρό για το χρέος του (τόκος 8%) το οποίο θα έπρεπε να είχε διευθετηθεί το Νοέμβριο του 2011. Ο Ροδίτης επιχειρηματίας προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, καθώς δεν είχε συγκεντρώσει το ποσό που έπρεπε να καταβάλει στους τοκογλύφους. Οι τελευταίοι θεώρησαν ότι τους αποφεύγει και πώς δεν είχε σκοπό να εξοφλήσει τις 750.000 ευρώ. Όταν τελικά ήρθαν σε επαφή του πρότειναν να μεταβεί στην Αθήνα, για να ανανεώσουν εκ νέου τις επιταγές μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν.

Ο Ροδίτης επιχειρηματίας πείσθηκε και μετέβη στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του. Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, οι δύο τοκογλύφοι στη συνάντηση σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, απαίτησαν να πάρουν επιταγές της επόμενης μέρας, πράγμα που ο επιχειρηματίας δεν δεχόταν, αφού ήταν ακάλυπτες.

Αμέσως ανέλαβε δράση ο μπράβος τους, ο οποίος τον μαχαίρωσε τρεις φορές! Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και τον προειδοποίησαν ότι σε ένα μήνα ή θα πληρώσει ή θα χάσει τη ζωή του «χωρίς να το καταλάβει».

Η σύζυγος του Ροδίτη επιχειρηματία όταν είδε τους δύο τοκογλύφους και τον ογκώδη άνδρα να βγαίνουν από το ασανσέρ, ανησύχησε και ανέβηκε αμέσως στο δωμάτιο, συνοδευόμενη από έναν σερβιτόρο.

Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να μεταφέρουν αμέσως τον τραυματισμένο σύζυγο της σε νοσοκομείο.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...