Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό προτείνει ο Θ. Παφίλης

Την αναγκαιότητα δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου πολλαπλών δραστηριοτήτων στο Ελληνικό, με δωρεάν πρόσβαση του κόσμου σε αυτό, τόνισε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Παφίλης, μιλώντας στον ρ/σ "9,84", διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει να μείνει ως έχει η κατάσταση στην περιοχή, τουναντίον έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και για το Ελληνικό, και συνολικά για το παραλιακό μέτωπο, και τόνισε ότι η λογική των προτάσεων του κόμματος ξεκινά από την απάντηση στο ερώτημα αν η αξιοποίηση της περιοχής θα γίνει προς όφελος το λαού ή προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Επισημαίνοντας ότι ο κόσμος χρειάζεται πληρώσει για να πάει σε μια οργανωμένη πλαζ σημείωσε ότι "εμείς λέμε να ανοίξουν όλα αυτά για να μπορεί ο κόσμος τουλάχιστον να απολαμβάνει αυτή τη θάλασσα που έχουμε".

Ανέφερε επίσης ότι απαιτείται η εκπόνηση οικονομικής μελέτης για την περιοχή, τονίζοντας ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που θέλουν να πάρουν την περιοχή δεν το κάνουν για να ωφεληθεί ο λαός, αλλά για να βγάλουν μεγάλα κέρδη.

Στην παρατήρηση ότι «"υτοί είναι οι όροι της αγοράς", ο κ. Παφίλης απάντησε: "Η διαφορετική πολιτική, η δική μας αυτή είναι. Τους όρους της αγοράς και του συστήματος, φαντάζομαι, ότι τους βιώνει πάρα πολύ καλά ο ελληνικός λαός σήμερα. Όταν εμείς προειδοποιούσαμε για όλη αυτή την κατάσταση κάποιοι νόμιζαν ότι -τέλος πάντων- είναι φοβίες και ότι είμαστε εκτός τόπου και χρόνου".

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...