Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνες δρόμου διοργανώνουν πέντε δήμοι του Λεκανοπεδίου

Με στόχο να βγάλει τους πολίτες στους δρόμους, φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Αττική η διοργάνωση «Attika Run & Fun Grand Prix» με τη συμμετοχή 5 δήμων (Αλίμου, Κηφισιάς, Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Ηλιούπολης και Π. Φαλήρου).


Σκοπός της αθλητικής γιορτής είναι η ευεξία, η ευγενής άμιλλα, η μεγάλη συμμετοχή, η επιμονή των συμμετεχόντων για ατομική αλλά και ομαδική διάκριση καθώς και η προσέλκυση και το βάπτισμα των παιδιών στο RUNNING και στην άθληση γενικότερα. 


Ειδικότερα, σε κάθε δήμο που διεξάγεται ενισχύεται η προσπάθεια του για ανάπτυξη του αθλητισμού με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων του αλλά και με την προσέλκυση δρομέων από όλη την Αττική και όχι μόνο (OPEN RACE).

Συνολικά θα διεξαχθεί μια σειρά 5 αγώνων RUNNING 10 χλμ., 3 χλμ. (Ανδρών – Γυναικών), ενώ επιπλέον σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ. για παιδιά.

Ημερομηνίες διεξαγωγής και δήμοι που συμμετέχουν:
· 23/02/2014 : Δήμος Αλίμου
· 16/03/2014: Δήμος Κηφισιάς
· 30/03/2014: Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού
· 27/04/2014: Δήμος Ηλιούπολης
· 11/05/2014: Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Σε κάθε αγώνα (10 χλμ. & 3χλμ.) στo πλαίσιo του «ATTIKA RUN & FUN Grand Prix», θα υπάρχει κατάταξη βάσει του χρόνου και βαθμολογία στον κάθε αγώνα.

Στην τελική βαθμολογία-κατάταξη , θα υπολογίζεται το άθροισμα των βαθμών - κατάταξη από τους τρείς (3) καλύτερους αγώνες (κατάταξη) του κάθε συμμετέχοντα.

Μάλιστα θα υπάρχουν βραβεία για τους νικητές με κορυφαίο το ταξίδι στη Ρώμη για συμμετοχή σε αγώνα Μαραθωνίου ή ημιμαραθωνίου, που θα κερδίσουν οι νικητές των 10 χλμ σε άνδρες και γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...