Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Από το Περιστέρι της αλληλεγγύης για την Κεφαλλονιά με αγάπη!


Ο Δήμος Περιστερίου αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια ότι είναι δίπλα στην Κεφαλλονιά, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους που δοκιμάζονται από τους σεισμούς.



Η συμμετοχή των Περιστεριωτών στην μεγάλη εκστρατεία "Για την Κεφαλλονιά με αγάπη συγκεντρώνουμε τρόφιμα", ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μετατρέποντας την 15η Φεβρουαρίου 2014 σε ημέρα αλληλεγγύης και αγάπης.


Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε, μέσα από την καρδιά του, τους Περιστεριώτες που απέδειξαν και πάλι ότι είναι άνθρωποι της προσφοράς, αυτή τη φορά απέναντι στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά, που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Οι πολίτες δεν συνέβαλαν στη βοήθεια από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημα τους. Προσέφεραν ότι μπορούσαν και αυτές οι προσφορές είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Ο Δήμος Περιστερίου θα παραδώσει εντός της εβδομάδας στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και 340 σόμπες για τη θέρμανσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...