Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΕΣ Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με μονοδρομήσεις στο κέντρο του Πειραιά

Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα ισχύσουν, από την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο κέντρο του Πειραιά και στην Πειραϊκή στις 16 Μαρτίου.


Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με μονοδρομήσεις θα ισχύσουν, από την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σε πρώτη φάση στο κέντρο του Πειραιά και σε δεύτερη φάση στην Πειραϊκή στις 16 Μαρτίου, λόγω έλευσης του τραμ στις αρχές του 2016 και του μετρό το 2017.


Ο δήμος έχει ήδη προχωρήσει σε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και καμπάνιας. Έτσι από την Κυριακή ο Πειραιάς θα αποκτήσει μια βασική οδική αρτηρία με είσοδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου και μια άλλη εξόδου από την πόλη στη Γρ. Λαμπράκη.

Η πρώτη φάση των αλλαγών περιλαμβάνει μονοδρομήσεις των βασικών οδών και συγκεκριμένα: Φορά εξόδου προς Αθήνα θα έχει η Γρηγορίου Λαμπράκη από Μπουμπουλίνας ως Ελευθερίου Βενιζέλου (ο δρόμος που οδηγεί προς τον Προφήτη Ηλία) και η Βασιλέως Γεωργίου Α' θα έχει φορά προς το λιμάνι από Γρ. Λαμπράκη ως Εθν. Αντιστάσεως. Η Βασιλέως Γεωργίου Α΄από την Γρηγορίου Λαμπράκη προς την Καστέλλα θα συνεχίσει να έχει δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Η 34ου Συντάγματος θα έχει φορά εισόδου προς το κέντρο του Πειραιά από Ομηρίδου Σκυλίτση ως Ελευθερίου Βενιζέλου, το ίδιο (φορά εισόδου προς το κέντρο) και η Ηρώων Πολυτεχνείου από Ελευθερίου Βενιζέλου ως 2ας Μεραρχίας, ενώ η 2ας Μεραρχίας θα έχει φορά από Ακτή Μιαούλη προς Ακτή Μουτσοπούλου, από Πραξιτέλους ως Ακτή Μουτσοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...