Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARK ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


«Ας δείξουμε σε όλους τι πάει να πει Ελλάδα και Έλληνας!»


Στη σημασία που θα έχουν οι εκλογές του Μαΐου για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα τους προσεχείς μήνες, θα τονίσει ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Park της Αθήνας.

Στην δεύτερη πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιεί ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Νικολόπουλος αναμένεται να σημειώσει ότι τόσο οι αυτοδιοικητικές – ειδικά οι περιφερειακές – όσο και οι ευρωεκλογές, θα πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αυτοπεποίθησης, και συνάμα αντίδρασης των Ελλήνων απέναντι στις λογικές των μνημονίων και της διαρκούς λιτότητας, που όμως δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα στο χρέος της χώρας.

«Η Ευρώπη των δανειστών δεν είναι η Ευρώπη των λαών, των ισότιμων σχέσεων αλληλεγγύης που όλοι θέλαμε να είναι. Οι σύγχρονοι φεουδάρχες του βορρά, σε αγαστή συνεργασία με τους κοτζαμπάσηδες του νότου, μετατρέπουν τη νότια Ευρώπη, και σταδιακά όλη την Ήπειρο σε μία μεγάλη δουλοπαροικία. Επί 4 χρόνια πειραματίζονται στην Ελλάδα, αλλά έρχεται κάποτε η ώρα που τα… πειραματόζωα αντιδρούν και τότε τα εργαστήρια διαλύονται» αναμένεται να υπογραμμίσει ο ανεξάρτητος βουλευτής, που θα ζητήσει από τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να στηρίξουν υποψηφιότητες που θα στείλουν το κατάλληλο μήνυμα στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό.

Ο πρώην υφυπουργός, αναμένεται επίσης να σημειώσει πως φιλοδοξία του είναι να μετατραπεί σε «φωνή» των πολιτών, ειδικά των πολιτών που σήμερα βρίσκονται αποκλεισμένοι, χωρίς μοίρα και προοπτική ελπίδας, έχοντας γίνει τα θύματα της μνημονιακής λαίλαπας.

«Είμαστε η φωνή της ανατροπής. Της τιμής και της αξιοπρέπειάς μας, αλλά και της παράδοσης, της θρησκεία μας, της ίδια της δημοκρατίας μας» θα τονίσει, υποσχόμενος πως το «χαστούκι» που ο ίδιος ο λαός θα ρίξει στη συγκυβέρνηση και τους δανειστές της αέναης λιτότητας, θα λειτουργήσει ως αφετηρία, ώστε η ίδια η Ευρώπη να αλλάξει στάση και πολιτική.

«Οι εκλογές που έρχονται, μπορεί να μην είναι εθνικές εκλογές, είναι όμως εκλογές εθνικής επιβίωσης» θα πει ο κ. Νικολόπουλος, καλώντας τον λαό της Αττικής, τον Μάιο να στείλει με την ψήφο του το μήνυμα σε όλη την χώρα. «Η Αττική, ας σηκώσει ψηλά την γαλανόλευκη και ας στείλει μήνυμα λευτεριάς. Αμέσως μετά, όλη η Ελλάδα θα ακολουθήσει. Δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή, οι οποιεσδήποτε, δευτερότριτες ιδεολογικές διαφορές μας. Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να μπει τέλος στο μνημόνιο και την σφαγή των Ελλήνων; Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα της προκοπής; Συμφωνούμε ότι πιστεύουμε στην δημοκρατία και τη δύναμη του λαού; Συμφωνούμε ότι είμαστε όλοι Έλληνες και όλοι αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον; Ας ενωθούμε λοιπόν και ας τους δείξουμε ποιοι είμαστε και πόσα μπορούμε να κάνουμε» θα καταλήξει ο κ. Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...