Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Εμφύλιος» της ΝΔ στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Π. Βλασσόπουλος

Γεωργόπουλος εναντίον Βλασσόπουλου


Υπήρξαν συνεργάτες το 2006 και κέρδισαν τις δημοτικές εκλογές. Ο λόγος για τον τότε Δήμαρχο Σ. Γεωργόπουλο και το στέλεχός του Π. Βλασσόπουλο. Ο δεύτερος έφυγε στη μέση της «ταραχώδους» κατά γενική ομολογία, τετραετίας και πήρε τις εκλογές του 2010, κερδίζοντας τον πρώην συνεργάτη του. Τώρα θα «μονομαχήσουν» ξανά και μαζί και εναντίον άλλων συνδυασμών, άλλων αποχρώσεων.


Αναδημοσιεύουμε από την τοπική εφημερίδα Ηρακλείου Αττικής, "ΖΩ": "Ασφυκτικά γέμισε το Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Ηρακλείου στο κάλεσμα του πρώην δημάρχου της πόλης Σταύρου Γεωργόπουλου, στην εκδήλωση της παράταξης του «Όραμα για το Ηράκλειο» το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση ο πρώην δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου στις εκλογές του Μαΐου. Μεταξύ των όσων χαιρέτισαν την εκδήλωση ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης «Ιωνία 21ος αιώνας» Νίκος Κουκουλάρης ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητα του Σταύρου Γεωργόπουλου.

Στην ομιλία του ο Στ.Γεωργόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στις μνημονιακές πολιτικές, ενώ αναφερόμενος στον Γ.Παπανδρέου έκανε λόγο για «αμφιλεγόμενο πρόσωπο». Ο πρώην δήμαρχος τόνισε πως «υπάρχει κίνδυνος για την πατρίδα» και υπογράμμισε πως «πρέπει να αγωνιστούμε για τα όσια και ιερά αυτής». Αναφερόμενος στην παρούσα δημοτική αρχή δήλωσε πως «η δημοτική αρχή είναι περιορισμένης δράσης και ο δήμαρχος ανεπαρκής και άβουλος να προχωρήσει σε έργα υποδομής και ανάπτυξης".

Στη συνέχεια ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά στις παρεμβάσεις που έγιναν στον Ηράκλειο την περίοδο που ήταν δήμαρχος. Ο Στ.Γεωργόπουλος στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε έναν πρώτο αριθμό υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, τονίζοντας ωστόσο ότι θα υπάρξει ειδική εκδήλωση για την παρουσία των υποψηφίων του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...