Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

O Δήμος Ωρωπού σχετικά με δηλώσεις και ανακοινώσεις για το πρόγραμμα Fast Pass Oropos


Μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις του Δήμου Ωρωπού και βρισκόμενοι σε πανικό, τόσο ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών όσο και η εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ, δημοσιεύουν δελτία τύπου και κάνουν δηλώσεις με διαφορετικό
περιεχόμενο, προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά, να διασπάσουν τον δίκαιο αγώνα μας, νομίζοντας ότι προσφέρουν «καθρεφτάκια για ιθαγενείς».
Έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι η χρήση πομποδεκτών για μειωμένες τιμές δε λύνει κανένα πρόβλημα, αφού οι δημότες μας θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα ίδια μέχρι χθες διόδια και οι επισκέπτες του Δήμου μας θα επιβαρύνονται με τις νέες αυξήσεις, κάτι που μας οδηγεί σε οικονομικό μαρασμό. Θεωρούμε απαράδεκτο να λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην του Δήμου και χωρίς την έγκριση της ΔΟΛ ΚΕΠ του Υπουργείου Εσωτερικών για χρήση των γραφείων των ΚΕΠ από υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας.

Είναι απαράδεκτο και ακατανόητο να πετάμε το μπαλάκι στους πολίτες για να λύσουν το πρόβλημα και την αδικία που άλλοι μεθοδευμένα οργάνωσαν. Λυπούμαστε για ακόμη μια φορά που ο κ. Χρυσοχοϊδής ή δεν διάβασε ή δεν άκουσε ή δεν είδε τι προβλέπει η κείμενη νομοθεσία και δίνει το δικαίωμα στην οποιαδήποτε εταιρεία να εμπαίζει τους συμπολίτες μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων συνδημοτών μας.

Ως Δήμαρχος Ωρωπού και εκφράζοντας τις αποφάσεις όλων των συλλογικών οργάνων του Δήμου δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουμε τις ειρηνικές και δημοκρατικές μας κινητοποιήσεις, μέχρι την τελική δικαίωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...