Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μαλακάσα

Εξω από τα δικαστήρια κάτοικοι και φορείς του Ωρωπού οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις


Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης οι εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας.


Πρόκειται για τον δήμαρχο Ωρωπού, τέσσερις αντιδημάρχους, δύο δημοτικούς συμβούλους και  δύο πρόεδρος συλλόγων της περιοχής που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονται από νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Διονύσου και φορείς και κάτοικοι του Ωρωπού, οι οποίοι εκφράζουν με τον τρόπο αυτό τη συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες.

Μάλιστα κατά την άφιξη των εννέα στην Ευελπίδων, οι συγκεντρωμένοι τους αποθέωσαν φωνάζοντας συνθήματα όπως «Νάτοι, νάτοι οι αγωνιστές» και «Όλοι οι δρόμοι ανήκουν στο λαό».

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον αγώνα των κατοίκων και της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού κατά της αύξησης στο τέλος διοδίων, αλλά και της δημιουργία νέων σταθμών στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού «υπογραμμίζοντας το παράδοξο που συμβαίνει στο δήμο Ωρωπού, να λειτουργούν δηλαδή ένας μετωπικός και έξι παράπλευροι σταθμοί διοδίων».

Τη σύλληψη του δημάρχου Ωρωπού και μελών του δημοτικού συμβουλίου καταδίκασε και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής ζητώντας την άμεση άρση της κράτησής τους και την απόρριψη κάθε κατηγορίας σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...