Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ν. Νικολόπουλος: "Ως συνοδοιπόρο και συμμαχητή βλέπω τον Π. Χαικάλη"

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην τηλεοπτική του εκπομπή ο επικεφαλής του συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, θα ανακοινώσει το μεσημέρι και επισήμως τα δύο πρώτα ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αττικής και ταυτόχρονα θα δοθούν οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων. 


Συγκεκριμένα επελέγησαν να παρουσιαστούν μία κυρία με γνωστή και δημόσια διαδρομή και ένας άντρας που συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα και κυρίως του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ.


Επίσης στην ίδια εκπομπή ο Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την δημοσκόπηση της MARC καθώς και την ηλεκτρονική δημοσκόπηση που διενεργεί το δημοσιογραφικό site «paraskinio», αλλά η δημοσιευθείσα σήμερα (ως μυστική) δημοσκόπηση στην εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΗ είπε:

«Η καλύτερη δημοσκόπηση για μένα είναι η παρουσία και η αγάπη του κόσμου. Ειδικά του κόσμου του μόχθου και εκείνων που έχουν πονέσει περισσότερο από όλους στα δίσεκτα μνημονιακά χρόνια.

Τέλος, στην εκπομπή "Με ανοικτά Αυτιά" στο κανάλι Ε , όπου έχει την ευθύνη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης ο Ν. Νικολόπουλος "φιλοξένησε" τον Παύλο Χαικάλη, οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Ν. Νικολόπουλος ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στον συνυποψήφιο του καθώς και καλή συμπόρευση αφού όπως είπε ως συμμαχητή τον καλωσορίζει στον αγώνα κατά των δυνάμεων κατοχής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...