Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νεοναζί απειλούν το δημοτικό σύμβουλο Αθήνας Πέτρο Κωνσταντίνου στου Ζωγράφου

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν στη συναυλία της ελεύθερης ΕΡΤ και την ίδια ώρα νύχτα, οι απόγονοι του Χίτλερ, τον απειλούσαν με αναγραφή συνθημάτων, έξω από γραφεία δημοτικής κίνησης.


Πρόκειται για νεοναζιστική ομάδα που αναρτά τα "κατορθώματά" της σε διαδικτυακό χώρο εδώ και καιρό , χωρίς να έχει επέμβει μέχρι στιγμής καμία εισαγγελική αρχή. Στο πρόσφατο παρελθόν, γραφεία πολιτικών κομμάτων, δημοτικών κινήσεων, αγωνιστών της εθνικής αντίστασης, βρέθηκαν στο στόχαστρο της συγκεκριμένης ανοιχτά νεοναζιστικής ομάδας, όπως προκύπτει από το διαδικτυακό της τόπο, που φωτογραφίζει τις "παρεμβάσεις" της και ακολούθως τις αναρτά. Φασιστοειδή προχώρησαν σε νέες απειλές κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ.


 Όπως δήλωσε ο Π. Κωνσταντίνου:. "Βρώμισαν την τζαμαρία των γραφείων της δημοτικής κίνησης« Κίνημα στη Πόλη του Ζωγράφου »με φασιστικά σύμβολα,« στόχους »και έγραψαν« Πέτρο, σε βρήκα »Τα φασιστοειδή έβαλαν στο στόχαστρο μια δημοτική κίνηση που συμμετέχει ενεργά στην πάλη ενάντια στο νεοναζισμό αλλά και στις κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων, τις περικοπές, τη διάλυση του ΕΟΠΠΠΥ. Σήμερα μάλιστα το πρωί υπήρχε παρέμβαση για να αποτραπεί το κλείσιμο του τοπικού ΕΟΠΠΥ. Πριν από δύο βδομάδες στα γραφεία αυτά έγινε εκδήλωση με συμμετοχή των γονέων του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμαν που δολοφονήθηκε από χρυσαυγίτες.

Τα φασιστοειδή θα πάρουν άμεση απάντηση με διαμαρτυρία στου Ζωγράφου το Σάββατο 14 Φλεβάρη στις 12μες στη Πλατεία Γαρδένια ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...