Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Ορφέας Περίδης στο Stage Musicafe της Ραφήνας

Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος, ξεκινά μια θερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν δύο νέοι τραγουδοποιοί, ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα) και η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο).
Ο Ορφέας στην καλοκαιρινή του περιοδεία παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (Φωτοβολίδα, Φεύγω, Ζηλεύει η νύχτα, Αμερικάνικα, Τα Μέγαρα, Αχ να σε δω, Κάτι μου κρύβεις, O Ρομπέν των καμένων δασών, Εθνικό Έλλειμμα κ.ά.) καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «Ονειροπόλων μόχθοι», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Επιπλέον, θα ακουστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους του Βασίλη Μάσαλα, «Λοξή ματιά» και της Εύας Ατματζίδου, «Μάταιο ροζ».

Πρόκειται για μια μουσική συνάντηση τριών πολύ-μουσικών τραγουδοποιών που, χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 7 €

Stage Musicafe
Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1
Ραφήνα
22940-28310, 6932-636514
www.stagemusicafe.com
stagemusicafe@yahoo.gr, arthur@antenucci.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...