Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

« Αν εσύ… ήμουν εγώ!» του Δημήτρη Σεϊτάνη στο θέατρο ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ

Το «Αν εσύ… ήμουν εγώ!» είναι μια σύγχρονη, μοντέρνα, ανατρεπτική και «τρελή» θεατρική κωμωδία για παιδιά, νέους αλλά και θεατές όλων των ηλικιών που μετά από μια πολύ επιτυχημένη χειμερινή περίοδο θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2012 σε φεστιβάλ και ανοιχτά θέατρα!

Το έργο μέσα από απροσδόκητες ανατροπές, αστείες και απρόβλεπτες καταστάσεις θίγει το θέμα της αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας των δύο φύλλων μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία.

Η παράσταση, προσφέρει άφθονο γέλιο, διασκεδάζει και ψυχαγωγεί, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να σκεφτούν για τις σχέσεις των ανθρώπων αλλά και σε όλους μας να συνειδητοποιήσουμε ότι, πρέπει να μάθουμε από νωρίς να σεβόμαστε και να εκτιμούμε το αντίθετο φύλλο και πως είναι δυνατόν να είμαστε διαφορετικοί αλλά και ίσοι ταυτόχρονα.

Και όλα αυτά μέσα από μια θεατρική παράσταση με έξυπνους διαλόγους, πολύ hip hop μουσική από τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, χορό, skate board επί σκηνής και εξαιρετικές ερμηνείες!

Κείμενο - σκηνοθεσία: Δημήτρης Σεϊτάνης
Στίχοι - μουσική: Ημισκούμπρια
Σκηνικά - κοστούμια: Αμαλία Θεοδωροπούλου
Χορογραφίες: Εφη Καρακώστα
Επιμέλεια κίνησης: Κατερίνα Αλεξανδράκη
Φωτισμός: Τάσος Παλαιορούτας

Παίζουν: Πέτρος Αλατζάς, Παναγιώτης Αλεξανδράκης, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μαγδαληνή Παλιούρα, Δημήτρης Πλειώνης, Ευρυδίκη Ψαλτίδου.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ΕΥΡΩ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 50 ΛΕΠΤΆ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 15 ΛΕΠΤΩΝ

Ειδική προσφορά μόνο για την προπώληση: 7€/άτομο αντί 10€

Το κείμενο της παράστασης κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.

Η παράσταση παίζεται με την αιγίδα του συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...