Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ασπρόπυργος: Ληστές χαράκωσαν ηλικιωμένη - Βάζουν φωτιές για αντιπερισπασμό και κλέβουν ανενόχλητοι!

Αδίστακτοι ληστές χαράκωσαν με κατσαβίδι 70χρονη στον Ασπρόπυργο και τη φίμωσαν με μπαλαντέζα. Συμμορίες αθίγγανων βάζουν φωτιές για αντιπερισπασμό όταν ειδοποιείται η Αστυνομία για να κλέβουν ανενόχλητοι καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα στα δυτικά προάστια της Αττικής όπου δρουν μεταξύ αλλων επικίνδυνες συμμορίες αθίγγανων ληστών. Οι κακοποιοί προκειμένουν να αρπαξουν λίγα χρήματα και κοσμήματα δε διστάζουν να βασανίσουν τα θύματά τους ακόμη και όταν πρόκειται για ανήμπορες γιαγιάδες.

Στις 2.30 τα ξημερώματα 2 ληστές μπουκαραν από ανασφάλιστο παράθυρο στο πατάρι σπιτιού στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου εκεί οπου ζει μια 81χρονη κατάκοιτη γερόντισσα. Στο σπίτι μαζί της βρισκόταν και μια 70χρονη γειτόνισσα που βοηθά την ανήμπορη γυναίκα.


Οι δύο νεαροί ληστές που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους πήγαν πρώτα πάνω από την 81χρονη που ήταν στο κρεββάτι με το οξυγόνο και της πήραν μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, τη βέρα της, δύο δαχτυλίδια και μια χρυσή ταυτότητα.

Εκείνη τη στιγμή η άλλη ηλικιωμένη προσπάθησε να φωνάξει βοήθεια και τότε οι ληστές την χαράκωσαν με ένα κατσαβίδι στο χέρι και της φίμωσαν το στόμα με μια μπαλαντέζα με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σοβαρά τραύματα. Της απέσπασαν 200 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οπως καταγγέλει στο Νewsit o γαμπρός της κατάκοιτης γιαγιάς Χρήστος Λυκούδης "η κατάσταση στον Ασπρόπυργο είναι πια εκτός ελέγχου. Κάθε μέρα οι αθίγγανοι ανοίγουν και από ένα σπίτι και μάλιστα οταν καλείται η αστυνομία βάζουν φωτιές για αντιπερισπασμό για να τρέχουν οι αρχές στις πυρκαγιές και αυτοί να κλέβουν ανενόχλητοι. Οπου βλέπουμε φωτιά ξέρουμε οτι γίνεται ληστεία".
Νewsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...