Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

H πολυεκδήλωση Μεγάρων Γη

Η ταυτότητα της Μεγαρικής Γής προβάλλεται για 4η συνεχή χρονιά στις 6,7,8,9 Σεπτέμβρη στα Πευκάκια. Η πολυεκδήλωση Μεγάρων Γη προετοιμάζεται να δεχθεί και φέτος πλήθος επισκεπτών, σχεδιάζεται δε η φιλοξενία 120 και πλέον εκθεσιακών περιπτέρων για την προβολή και προώθηση φημισμένων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τεχνημάτων. Επίσης οργανώνεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Η γιορτή τοπικής ανάπτυξης προσπαθεί να δημιουργήσει μια μόνιμη επικοινωνία για να φέρει κοντά τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων με την τουριστική αγορά και την γνωριμία των καταναλωτών της πόλης μας καθώς και των επισκεπτών της, με τα ποιοτικά παραδοσιακά φημισμένα προϊόντα μας.

Στόχοι της Γιορτής Τοπικής Ανάπτυξης είναι :

- η προβολή της ταυτότητας της πόλης μας & της περιοχής μας,

- η ενεργοποίηση των συντελεστών της διαδικασίας τοπικής ανάπτυξης

- και η προώθηση των τοπικών μας προϊόντων

από εμάς τους ίδιους αλλά και από άλλους καταναλωτές & επισκέπτες.

Η έκθεση θα γίνει στα Πευκάκια, από την είσοδο της πόλης (Φόρος) έως το Μουσικό Όμιλο. Τα περίπτερα θα στηθούν στην μέση του δρόμου ο οποίος για 4 ημέρες θα είναι κλειστός, και όλη η περιοχή θα είναι στη διάθεση της έκθεσης και των επισκεπτών της.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκθετών στην έκθεση έχουν ξεκινήσει. Απευθυνθείτε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. (Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο) & στα τηλέφωνα : 22960 82747 - 6937437090

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...