Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΣΚΑΪ- Καθαρίζουμε τη λεωφόρο Σχιστού

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με Δήμους και εθελοντές συνεχίζει τις δράσεις για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζει τις προσπάθειες για πιο καθαρές γειτονιές, πάρκα, παραλίες ακόμα και ποτάμια και δάση.

Έτσι, το Σάββατο 14 Ιουλίου οι εθελοντές θα καθαρίσουν την λεωφόρο Σχιστού στην Αττική, και την Κυριακή 15 Ιουλίου θα καθαριστεί η πλατεία του οικισμού Οντάθι στη Ριτσώνα Ευβοίας, καθώς και τα μονοπάτια στο Ανατολικό Ζαγόρι.

Αναλυτικότερα:

Αττική – Καθαρισμός στη λεωφόρο Σχιστού Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά και τους δήμους Πειραιά, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας και Περάματος διοργανώνει καθαρισμό κατά μήκος της Λεωφόρου Σχιστού στους χώρους στάθμευσης, καθώς και σε δασικούς δρόμους του όρους Αιγάλεω, με στόχο την πυροπροστασία του δάσους. Σημείο συνάντησης, ο χώρος στάθμευσης μετά τα φανάρια του βιομηχανικού πάρκου Σχιστού, με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στις 10 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...