Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

1ο Πολιτικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ της Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα Νότια

Σήμερα, που απειλούν να σαρώσουν τα πάντα, κάθε μάχη που απειλεί να έχει νικηφόρα προοπτική, απειλεί και να αμφισβητήσει το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων, αποτελώντας παράδειγμα για τη νικηφόρα πάλη του λαού. Αυτό είναι και το στοιχείο που σήμερα συνδέει το επιμέρους με το γενικό, το τοπικό με το κεντρικό και αυτό που πρέπει να συνολικοποιεί και να ενώνει κάθε μάχη που δίνεται. Η πάλη για τη συνολική ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών!

Σήμερα, που το παράθυρο μίας ιστορικής ευκαιρίας είναι ανοιχτό, το “φουσκωμένο ποτάμι της οργής του λαού” μπορεί και πρέπει να ξεσπάσει και να ξεθεμελιώσει τόσο την αντιλαϊκή πολιτική και αυτούς που τη στηρίζουν, να τσακίσει τους νεοφασιστικούς σκελετούς, για μία ακόμη φορά και να αποτινάξει το “ζυγό” της Ε.Ε., της Ο.Ν.Ε. και του ΔΝΤ.

Για αυτή την προοπτική παλεύουμε και εμείς και με αυτή την αφορμή σας καλούμε στο 1ο Πολιτικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ της ΠΡΩ.ΚΑΤ., για να συζητήσουμε για την αναγκαιότητα των σχημάτων γειτονιάς και των αριστερών αντικαπιταλιστικών κινήσεων πόλης, για την ανάγκη ανασυγκρότησης και συντονισμού τους, για το βάθεμα της πολιτικής παρέμβασης τοπικά, για τη συμβολή τους στη λαϊκή αυτοοργάνωση, αυτοάμυνα και αλληλεγγύη και για το ρόλο τους στο λαϊκό και εργατικό κίνημα. Σας καλούμε για να συζητήσουμε επίσης, για τα κρίσιμα μέτωπα της περιοχής και τη δυνατότητα νικηφόρας διεκδίκησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, για την οργάνωση της μάχης ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Σας καλούμε, τέλος, να ακολουθήσουμε όλοι μαζί το δρόμο του αγώνα και της ανατροπής, να οργανωθούμε, να παλέψουμε και να νικήσουμε!



Σάββατο 15/9
6:00μ.μ.
Συζήτηση:

Αντικαπιταλιστικές κινήσεις πόλης, η προοπτική του εγχειρήματος και η συμβολή τους στο λαϊκό κίνημα
6:00μ.μ.
Κουκλοθέατρο
8:00μ.μ.
Προβολή ταινίας: Το λιμάνι της Χάβρης
10:00μ.μ.
dj party

Κυριακή 16/9
6:00μ.μ.
Συζήτηση:

Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας – Η μάχη για το αεροδρόμιο του Ελληνικού
6:00μ.μ.
Κουκλοθέατρο
9:00μ.μ.
Συναυλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...