Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλογή φαρμάκων στην Νέα Ερυθραία το Σάββατο

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε 4 πόλεις της Ελλάδας.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί,

-  Στη Νέα Ερυθραία, στο εμπορικό κέντρο, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Στροφυλίου

- Στην Πάτρα, στην κεντρική πλατεία Γεωργίου

- Στη Σύρο, στην Ερμούπολη στην πλατεία Μιαούλη

- Στη Λαμία, στην πλατεία Πάρκου


Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στη Νέα Ερυθραία, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους,

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Ερμούπολη Σύρου θα παραληφθούν από το Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Σύρου, τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Πάτρα θα παραληφθούν από τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, ενώ στη Λαμία, θα παραληφθούν από το Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Λαμιέων.

Η διαλογή και κατηγοριοποίησή των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους, των παραπάνω φορέων.

ΣΚΑΪ
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Λαμιέων
Κοινωνικό Ιατρείο Σύρου
Ιατρικός Σύλλογος Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...