Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Mε διαδικασίες fast track η πίστα της Δραπετσώνας!

Ένα από τα έργα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας και αναβαθμίζοντας περιοχές του Πειραιά είναι και αυτό που αφορά στην κατασκευή πίστας προδιαγραφών Formula 1 στην περιοχή της Δραπετσώνας...Το project φαίνεται πως απασχολεί έντονα την ελληνική Κυβέρνηση από τη στιγμή μάλιστα που βάσει πλάνου το όλο έργο θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια.

Την Τρίτη 3/9, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή, τον εκπρόσωπο της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της FIA Βασίλη Δεσποτόπουλο και τον αρχιτέκτονα και εκπρόσωπο του Φορέα «DIELPISFORMULA1» Αθ. Παπαθεοδώρου, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε αναλυτικά για τις προσπάθειες που καταβάλλονται με στόχο την πραγματοποίηση του project.

Ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι σ' αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, η κυβέρνηση στηρίζει ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προβάλλει θετικά τη χώρα μας.

Τόνισε επίσης με έμφαση, ότι το υπουργείο Ανάπτυξης είναι αρωγός στην προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκομένων φορέων και θα αναμένει τη συγκρότηση φορέα υλοποίησης του έργου προκειμένου να το εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...